En leddport består av liggende seksjoner som åpnes vertikalt oppover og dermed sparer du verdifull plass både foran- og i garasjen. Leddporten monteres på innsiden av garasjen og dermed blir hele infarten fri. Novoferms store utvalg av fronter, farger og vinduer gir deg som kunde stor valgfrihet. Alle Novoferms leddporter kan utstyres med automatisk portåpnere.

Uansett om du velger helisolerte ISO 45 eller delvis isolerte ISO 20 kan du være sikker på å få en garasjeport av høyeste kvalitet med den nyeste teknologien

Novoferm leddport ISO 20

Novoferm ISO 20 er en funksjonell og rimelig leddport av høg kvalitet. Garasjeporten er utstyrt med stålplate på begge sider. Med en isolering av 20,, polyurethanskum og kraftige gummilister rundt porten klarer ISO 20 temperaturer opp til ca 17 °C. Alle panelene har en K-verdi på 1,0 w/m2K.

Iso 20 åpnes og stenges ved hjelp av tre drafjærer i vær takskinne. Det gjør at garasjeporten er lett og smidig å håndtere manuellt, og at den får en jevn og stille gange selv når den brukes med en automatisk port åpner. 

Valgmuligheter

ISO 20 finns i breder opp til 3 meter. Ved montering behøves minst 120 mm ovenfor og 90 mm på vær side, se teknisk beskrivelse. Vi tilbyr ett brett utvalg av fronter. Velg mellom ulike paneler og fronter. For å få inn ekstra lys eller som pynt kan vinduer settes inn i porten.

Novoferm leddport ISO 45

Novoferm ISO 45 er en garasjeport for deg med høye krav.

Garasjeporten er isolert med 45 mm polyurethanskum og utstyrt med kraftige gummilister. Vært panel har en k-verdi på 0,5 w/m2K. Dette gir godt isolerte porter til varmgarasje. ISO 45 er utstyrt med ett totionfjærer for å oppnå maksimal komfort og en meget stille gange. ISO 45 er en pålitelig garasjeport med enkel manøvering og lang levetid.

Valgmuligheter

ISO 45 finnes i breder opp til 5,5 meter. Ved montering bør det minst være 213 mm ovenfor og 90 mm klaring på vær side. Med ekstrautstyr lavløft trengs 115 mm ovenfor. (se teknisk beskrivelse)
Som de andre portene kan ISO 45 også utstyres med vinduer og ulike fronter.